Csúcstechnológia a faipari gépek terén

faiparigep

A legideálisabb felállás minden esetben, ha minőségi szolgáltatásokhoz, termékekhez kedvező feltételek mellett lehet hozzájutni. A nemzetközileg is elismert és rendkívül színvonalas kínálatot biztosító Iwood Kft. a faipari gépek terén pontosan ezt tudja biztosítani tisztelt ügyfelei számára. Vállalatunk egy évtizedes tapasztalattal és profi háttérrel a piacon biztosítja folyamatosan a legújabb technológiai elvárásokat, a hatékonyságot növelő faipari gépeket.

Az általunk nyújtott elsőrangú kínálatban német és olasz gyártmányú faipari gépek szerepelnek, melyek kiválasztásában segítségére leszünk. Az elvárásainak, a céloknak megfelelő gépparkot tudunk biztosítani, mely által minimális kapacitással maximális hatékonyságot érhet el. A jelen gazdasági helyzet ismeretében az Iwood Kft. különféle finanszírozási lehetőséggel is szolgálja a vásárlói igényeket, így például pályázati úton is be lehet szerezni a faipari gépeket, valamint egyéb kedvező lehetőségek igénybe vételével. Munkatársaink természetesen ebben is a segítségére lesznek, támogatják a pályázatok megírásában.

A készülékek, illetve eszközök széles palettája adott, így az elsődleges faipari gépek között megtalálhatóak a rönk feldolgozást segítő népszerű és egyedi ötletek alapján készített Wrawor gépek, melyek a szalagfűrészek élesítésére, a szalagfűrészek megterhelésére és kiegyenlítésre, a szalagfűrészek hengerelésére, szalagfűrészek forrasztására is tökéletesen alkalmasak. A másodlagos faipari gépek között viszont adottak a CNC megmunkálást-, táblafeldolgozást-, élzárást, ablakgyártást segítő gépek.

Látogasson el Ön is internetes portálunkra és ismerje meg a legújabb technológiákat a faipari gépek terén, fejlődjön úgy, hogy ennek érdekében minimális befektetést kell tennie, ám jelentős hatékonyságot érhet el!

Kirakott Egyéb-ban