Egyszerűt, de csináld extrém jól…

fűszerek

Egy bölcs amerikai üzletember mondta egykor: „The secret to a success is to take a common thing and do it extremly well”, vagyis végy egy hétköznapi tevékenységet, és azt csináld kimagaslóan jól. Mi úgy gondoltuk a fűszerek lesznek az egyszerű irányunk, és amikor elindítottuk az egzotikusfuszere.hu webáruházat, ezt a tanácsot tartottuk szem előtt. Miért is más, de főleg jobb ez az áruház a többi közül?
• Kimagaslóan nagy áruválasztékkal rendelkezik, az otthoni szakácsok számára nehezen beszerezhető alapanyagokkal, a komplikálttól az egyszerű egzotikus fogásokig.
• Minden információ megtalálható, amit az áruról tudni kell. Minőségét megőrzi dátum, ezzel egyedül vagyunk az országban, utat mutatunk. Tápérték, Származási hely, Allergén információk, és főleg olyan fotok, melyek legtöbbször a kibontott árut is mutatják, tehát a vevő tényleg azt kapja, amit lát.
• Egzotikus receptgyűjtemény, mint inspiráció. A vásárló ki is tudja nyomatatni, elküldeni egy email címre, és a saját kis receptgyűjteményébe is beleteheti.
• Lexikont készítettünk és ezt folyamatosan bővítjük. Megtalálható itt klasszikus fűszerkeverékek szerte a világból, egzotikus alapanyagok, kifejezések, sok-sok olyan dolog, amire a konyhában szükség van.
• Gondos csomagolás, gyors szállítás. Mi tudjuk, ha az ember rászánta magát a rendelésre, akkor azt azonnal kézbe szeretné venni, és nem várakozni napokig, hetekig, főleg ha vendégeket hívott vacsorára, és kellenének az alapanyagok. Nos, ha nálunk délelőtt 10.00-ig megrendeli valaki az árukat, azt másnap már kézbe is veheti.
• Többféle fizetési mód, a megszokott utánvétes, fizet kézhezvételkor, előre utalás, bankkártyás és PayPal fizetési lehetőség is van. Ezt nagyon értékelik a vevők.
• Mobilos böngészés egyszerűen, vizuálisan megoldva, a jövő böngészési módja. Egyszerűbb nem is lehetne. SSL tanusítvánnyal rendelkezunk, ami azt jelenti, hogy a vevő adatai mindig biztonságban vannak. Az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki.
És mint mondani szokás: ha valaki nem hiszi járjon utána, lépjen be az egzotikusfuszerek.hu oldalra és győződjön meg róla.

Kirakott Egyéb-ban