Minőségi szolgáltatások és SZÉP-Kártya elfogadó helyek országszerte

Szép-kártya elfogadó hely

Önnek melyik a kedvenc SZÉP-Kártya elfogadó helye? Szerződött már vállalkozása a kibocsátókkal? A plasztik remek lehetőségeket kínál a Pihenőkártya-program minden szereplője számára.

Országszerte sok Szép-kártya elfogadó hely kínálja szolgáltatásait a Széchenyi Pihenő Kártyával, vagy társkártyával rendelkező dolgozóknak. A szolgáltatások már nagyon sok területet lefednek. Szálláshely-költségek, éttermi menük vagy az ételfutár-szolgálatok napi-heti menüi, valamint rengeteg, a szabadidő igényes eltöltését elősegítő szolgáltatás költségeit lehet fedezni a plasztik lap egyenlegével.

A Szép-kártya elfogadó helyek közé bármilyen vállalkozás csatlakozhat, ha szolgáltatási köre a Pihenő kártya működését szabályozó rendeletben található, TEÁOR ’08 kódok között szerepel. A szolgáltatóknak többféle kártya-elfogadási módozat is rendelkezésére áll. Attól függően, hogy milyen elfogadási módra köt szerződést, az elfogadóhelyen a kártyabirtokos fizethet akár SZÉP Kártya terminál, webes, online felület, illetőleg telefonos autorizáció segítségével.

A kártya használata a bankkártyákéhoz hasonló. Arról, hogy hogyan lehet először használatba venni a plasztikot, és milyen biztonsági lépések szükségesek a kártya használatához, honlapunkon részletes tájékoztatást találhat minden kedves olvasó. Mint ahogy arról is, hogy mik a legfrissebb hírek, aktuális információ a Széchenyi Pihenő Kártya programban.

A tájékoztató írások között az elfogadóhellyé válás folyamata is megtalálható, valamint az, hogy mi a teendő, ha egy munkáltató béren kívüli juttatásként Széchenyi Pihenő Kártyát szeretne a dolgozóinak adni. Tájékoztatást kaphatnak az olvasók arról is, hogy mi a menete, hogy családtagjaink számára társkártyát igényelhessünk.
Olvassa rendszeresen honlapunkat, és válasszon a szolgáltató SZÉP-kártya elfogadó helyek által kínált programok, szolgáltatások hatalmas választékából.

Kirakott Egyéb-ban