Párkeresés csakis pirosban!

társkereső

A vörös ruhás nőkre mindig is buktak a pasik, mert szexibbnek tartják őket, mint a más színű kelmékbe öltözötteket. Egy kutatás szerint ennek az az oka, hogy a vörös színből azt a következtetést vonják le, hogy viselője nagyobb eséllyel bújik velük ágyba az első randin, ezért a gyors győzelem reményében nagyobb erőfeszítéseket tesznek. Az Université de Bretagne-Sud kutatói ezt gondolták tovább, és arra keresték a választ, hogy vajon a társkeresőoldalakon milyen hatást kelt egy piros ruhás profilkép.
Ennek érdekében beszerveztek 26 nőt, akik már korábban regisztráltak egy-egy társkeresőn. A párkereső hölgyek vállalták, hogy kilenc hónapig nem változtatják meg a profilképüket, hanem a kutatók által megadott paraméterek szerint módosítják, majd beszámolnak a tapasztalataikról. A tudósok pedig mindössze annyit tettek, hogy Photoshoppal módosították a hölgyek ruhájának színét. A vizsgálat ideje alatt a hölgyek tündököltek pirosban, feketében, fehérben, sárgában, kékben és zöldben, minden szín hat-hat hétig szerepelt az adatlapjukon. Az eredmények azt mutatják, hogy a piros az abszolút nyerő, ugyanis abban az időszakban, amikor piros ruhában szerepeltek a társkeresőn, 4-6,1 százalékkal több férfitól kaptak üzenetet, mint más színű öltözetek esetén.
Ha tehát nagyobb érdeklődést szeretnél kicsikarni a randizni vágyó pasikból, tölts fel a társkeresőre piros ruhás képet és várd a hatást.

Kirakott Egyéb-ban