Teljes körű vízszűrő, víztisztító szerviz

Sokéves tapasztalattal, s rengeteg elégedett ügyféllel magunk mögött, jól felkészült szakembereinkkel biztosítjuk az Ön vízszűrő-víztisztító szervizelésést, berendezéseinek rendszeres szűrőcseréjét, valamint általános karbantartási, javítási és teljes körű szerviz munkálatait.
A vízszűrő, víztisztító berendezések átvizsgálása során ellenőrizzük a tömítések, csatlakozók állapotát, elvégezzük a puffer tartály nyomásának ellenőrzését, s megfelelő értékre történő beállítását, valamint a víztisztító készülékek fertőtlenítését! Ne feledje, megfelelő minőségű ivóvízre csak akkor számíthat, ha készüléke hibátlanul működik! A víztisztító készülékek karbantartása, s a vízszűrők cseréje legalább félévente javasolt! Ha készüléke vízszűrője elszíneződött, az sajnos arra utalhat, hogy a filteren megtapadó szerves anyagokon − különösen a nyári melegben − elszaporodhattak a különféle baktériumok, amelyek azután belekerülhetnek megszűrtnek hitt ivóvízébe. Érdemes tehát vízszűrő, víztisztító eszközeit megfelelő szakemberekre bízva rendszeresen ellenőriztetni. Aki így jár el, az óvja egészségét, és az egyébként nem túl olcsó víztisztító készülékének hosszú élettartamát is szavatolhatja!
Keressen bennünket, s mi az előre egyeztetett, megbeszélt időpontban felkeressük Önt, garantálva Önnek az egészsége és pénztárcája számára legoptimálisabb megoldást!

Kirakott Egyéb-ban