Innovatív és minőségi alapanyagok körmös szakembereknek

műköröm építés

Légy akár kezdő, akár tapasztalt műkörmös szakember, a MarilyNails széles kínálatában garantáltan megtalálod, amit keresel.

A minőségi, mégis megfizethető árú műköröm kellékek és alapanyagok kifejlesztésekor a látványos végeredmény mellett a könnyű szalonmunka volt a legfőbb célunk.

Nemrégiben megérkezett a műkörömépítés alapanyagainak legújabb generációja, a MarilyNails Vision Acryl gel termékcsalád, ami forradalmian új formulájának köszönhetően egyesíti a porcelán stabilitását és a zselék kiváló terülő képességét.

A termékcsalád nem véletlenül kapta a Vision nevet; a napjainkban létező legmodernebb technológiáknak hála valósággal a jövőbe mutat, hiszen a múltban sohasem volt még ennyire könnyű az építés. Megalkotásukkor a legapróbb részletekre is gondoltunk, például a Vision Acrylgelek tubusának teteje nem csak letekerhető, hanem könnyedén fel is pattintható. Ennek köszönhetően nem csupán a felhasználandó anyag mennyiségét tudod egyszerűen szabályozni, hanem attól sem kell tartanod, hogy a tubus beszárad, és a gél egy része gyakorlatilag kárba megy. A termékcsalád tagja a kellemes, meleg, mély tónusú Cover Pink, a víztiszta Clear és a látványos, élénk, remekül átkötő White. A lehető legszebb és leggyorsabb eredmény a hozzájuk tartozó Vision Acrylgel Fluid segédfolyadékkal és Vision ecsettel érhető el.

Az acryl gel-ek nagy előnye, hogy levegőn nem kötnek meg, kizárólag UV vagy LED lámpa alatt.

Ennek köszönhetően nem kell sietni a formázásukkal. A gél stabilan a helyén fog maradni az összes körmön a felvitel után, mivel állaga igen sűrű.

Az előkészítés nem tér el más körömépítő anyagok előkészítésétől: 180/180-as reszelővel a hagyományos módon, ezt követően M Prep és Acid Free Primer használatával.
Vision Acryl gel a már megépített körmök töltésére is remek választás, mivel a többi építő zselével és porcelánnal is remekül kombinálható.
Amennyiben termékeinket választod, nem csupán a te munkád lesz gördülékenyebb, de vendégeid is elégedettebbek lesznek! Ha 15.000 forint felett rendelsz, a kiszállítás is ingyenes.