Ha itt a tél, indítsuk be a fűtést okosan

windex folyadékhűtők

A hideg idő beköszöntével sokan elkezdik kipróbálni rég nem használt fűtési rendszert.

Az előrelátóak már a nyár végén, még az ősz elején igyekeztek próba fűtést csinálni, ám sokan ügyes-bajos dolgaik mellett csak most jutottak el oda, hogy megnézzék, a nyáron nem használt meleget adó kályha, kandalló, vagy hőszivattyú ugyanúgy teszi-e a dolgát, mint annak előtte. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy egyáltalán nem kapcsolják be szezonon kívül hűtő/fűtő berendezésüket, ezáltal esetleg egy egyébként jól működő rendszer is el tud romlani, amit nem veszünk észre időben.

Pedig mivel ez is egy használati tárgy, érdemes többször a meddő évszakokban is egyszer-egyszer beindítani, hogy lássuk, jól működik-e, valamint hogy át legyen járatva a rendszer. A lehető legrosszabb, ha a tél előtt derül ki, hogy nem lesz, ami meleget csináljon a lakásban. Ilyenkor ugyanis a szakemberek is rendszerint túl vannak terhelve, valamint ha már beütnek az első mínuszok, nagyon kellemetlen egy félig kihűlt lakásban magunkra venni a nagykabátot.

Amennyiben Windex hőszivattyúval rendelkezünk, ez önmagában garancia lehet az üzembiztos működésre. Szakembereink ajánlásával és előzetes állapotfelmérésével pedig, amennyiben még csak leendő hőszivattyú tulajdonosok vagyunk, egy príma állapotfelméréssel könnyedén meg lehet majd állapítani, hogy lakásához milyen rendszer illene a legjobban a cég rendelkezésére álló termékpalettából. Fan coilok, hőszivattyúk, folyadékhűtők tervezése és kivitelezése, valamint gyártása egyedi igényeknek megfelelően. Cégünk fő szakterülete a fenti termékekkel kapcsolatos összes dolog.

Bátran bízhat bennünk, amennyiben meglévő hőszivattyúját szeretné karbantartani, vagy teljesen új rendszert kíván telepíteni. Nyárra, télre, velünk bármely évszakban komfortosan érezheti magát lakásában.

Windex folyadékhűtőink elismert termékek a szakmában is. Folyadékhűtőink az Európában található észak Olaszországi Udine tartományban készülnek. Ezen termékeink a komfort hűtés igényeit kiszolgáló megfelelően nagy hűtési spektrumot átfogó folyadékhűtők. A teljes géppark elérhető már 5kW-tól egészen 1MW nagyságrendig, több sorozatban. Kialakításuk és szerkezetük az erős mérnöki háttérnek köszönhetően szinte száz százalékban egyedivé formálható, s így az aktuális tervezethez tudjuk igazítani a vezérlést és a belső szerkezetet is. A tervezés során pedig természetesen segítséget nyújtunk az építészeti, gépészeti sajátosságokhoz igazítani a berendezés műszaki paramétereit szorosan együttműködve a projekt gépésztervezőjével.

Manapság divatos és praktikus egy napelem által működtetett hőszivattyú, mely így ebben a kivitelben gyakorlatilag teljesen költségmentes és rendkívül alacsony rezsijű készülék-párosítás. Windex hőszivattyúink ezen túlmenően, önmagukban is alacsony fogyasztású, meglehetősen környezetbarát készülékek. Termék listánkért látogasson el weboldalunkra és győződjön meg a saját szemével a paraméterekről.


Hasonló cikk: Új idők, új kihívások a hűtéstechnikában is