Az Italwax termékei alacsony hőfokon olvadnak

női láb

Az év egyik várva-várt évszaka sokak szemében vitathatatlanul a nyár. Miért is szeretik ennyien ezt a pár hónapos meleg időszakot?

Jó idő van, a munkahelyen gyakoriak a hosszú szabadságolások, valamint sokan ekkora időzítik a nagyobb kikapcsolódásokat, utazásokat. Hölgyek körében ismerős a felkészülés menete erre az időszakra. Új ruhákat kell vásárolni, formába hozni magukat, esetleg készíttetni egy új frizurát, és – legfontosabb aspektusként – szőrteleníteni megfelelően. Nem csak olyan ímmel-ámmal, ahogyan mondjuk télen, vagy ősszel. Teljesen és tartósan. 

Sokan a végleges megoldásokra esküsznek, amely viszont sajnos árban sokkalta drágább , mint a hagyományos borotvás vagy gyantás módszer. Ezek tartóssága vitatott, annál is inkább, mivel hetente, pár naponta ismételni kell, bőr és szőr típustól függően. Sokan próbálják mégis a ‘Szent grált’-t megtalálni a permanens szőrtelenítés témakörében.

Nekik ajánljuk ezúttal az italwax gyanta termékcsaládot. A szépségipar jó ideje új sebességi fokozatba kapcsolt ezen produktumok terén, s ezen új generációs szőrtelenítő krémek valamint gyanták már nincsenek köszönőviszonyban sem a régi nehézkes felhasználású és sokszor időigényes megoldásokkal. Nincs leforrázott bőr, kipirosodott, sebes bőrfelület. Nincs bőr-irritáció, vagy kipattogzott láb többé.

Az italwax termékei alacsony hőfokon olvadnak, s a bőrre való felhordásuk roppant egyszerű és könnyed.

Kellemes gyümölcs illatú gyanta kapszulák, melyek gyorsan olvadnak, így bármilyen nehezen elérhető és eldugott bőrfelületre felvihetőek. (Pl. bikinivonal, hónalj, stb.)

Kis száradási idő után eltávolítható és a gyanta semmilyen más nyomot nem hagy maga után, csak a szép, selymes, szőrtelen bőrt.

Melyik Hölgy ne szeretné, hogy ilyen könnyű és problémamentes legyen a bőr-ápolás?! Kezelje egyszerűen a szőrtelenítés problémáját, ne hagyja, hogy felesleges bosszúságot és fáradtságot okozzon ez a művelet. Nézze meg még ma termék családunkat, mivel számos típusú és fajtájú gyanta közül tud válogatni.

Kezdje a nyarat Ön is sima, selymes lábakkal, mellyel garantáltan mindenkit le fog nyűgözni a közvetlen környezetéből. Arról nem is beszélve, hogy a gyantázás a tartós megoldások koronázatlan királya a lábápolásban. Válogasson kedvére a bőrbarát, kíméletes krémek és gyanták közül még ma.