Új idők, új kihívások a hűtéstechnikában is

windex hőszivattyúk

Egy épület hűtési vagy fűtési rendszerének számos különböző követelménynek kell megfelelnie; ilyen például a hatékonyság és az egyszerű, kényelmes működtetés, valamint természetesen a különböző, felmerülő költségeket sem hagyja senki figyelmen kívül.

Napjainkban a környezettudatosság és fenntarthatóság is egyre lényegesebb szempontnak számít. A hőszivattyú legnagyobb erőssége, hogy a fűtéshez, illetve hűtéshez a legnagyobbrészt környezeti energiát használ fel, így spórolva az elektromos árammal. Új ingatlan építésekor a hőszivattyú kézenfekvő választásnak tűnik mind hűtésre, mind fűtésre, mivel a hőszivattyúk új generációja minden korábbinál takarékosabb, egyszerűbben kezelhető és olcsóbban karbantartható.

Azonban egy hőszivattyús megoldás beszerelését érdemes megfontolni régebbi épületek esetében is, amennyiben a már meglévő fűtési rendszer elavult, vagy elromlott, és a javítása már egyszerűen nem éri meg, vagy csak túl költségessé vált az üzemeltetése.

A hőszivattyús megoldások manapság egyre népszerűbbnek számítanak. Hogy megfeleljünk a modern idők kihívásainak is, szoros szövetségre léptünk a világpiacon is aktív olasz Windex Grouppal; ennek köszönhetően Windex klíma mellett Windex hőszivattyú, fan coil és hőleadó is tőlünk szerezhető be a legjobb feltételekkel. Az erős mérnöki háttérnek hála egyedi, személyre szabott vezérlésű és a belső szerkezetű eszközök is rendelhetőek tőlünk. Tekintse át kínálatunkat új, könnyen áttekinthető és letölthető, PDF formátumú katalógusunk segítségével! Az ideális készülék kiválasztásában természetesen szakértő munkatársaink készséggel a segítségére lesznek; ehhez általában szükséges egy helyszíni felmérés is, ami nálunk ingyenes.

Az általunk forgalmazott folyadékhűtők nagyon széles hűtési spektrumot fednek le, 5kW-tól egészen 1MW-os teljesítményig, így ipari felhasználás mellett lakossági felhasználásra is kínálunk készülékeket.
Kövessen minket a közösségi médiában, ha nem akar lemaradni aktuális híreinkről, termékeinkről és akcióinkról!