Megbízható védelem az elektrosztatikus kisülések ellen

ESD védelem

Az “ESD” az angol “ElektroStatic Discharge” kifejezés rövidítése, amit magyarul leginkább elektrosztatikus kisülésre lehet fordítani.

Akkor keletkezik, amikor két, különböző mértékben feltöltött test között potenciálkiegyenlítődés történik. Ez a kisülés az emberi érzékszervek számára gyakran egyáltalán nem is érzékelhető, azonban ha az ESD jelenség elektronikai alkatrészek gyártása vagy az alkatrészek késztermékekbe történő beépítése során jön létre, nagyon könnyen károsíthatja az alkatrészeket. Az ESD jelentős hatással van az általános termelékenységre és megbízhatóságra, továbbá akár komoly veszélyforrás is lehet, ha például egy munkagép vezérlési egysége, vagy egy autó légzsák vezérlő egysége hibásodik meg.

Az elektronikai ipar évente milliárdokat veszít ezen jelenség miatt, ezért is kiemelt fontosságú az ESD védelem. Ennek rendkívül hatékony módja az ESD védett ipari padló a gyártósorok mellett. Az ESD védelem alapvető feltétele a megfelelő földelés, ami semlegesíti a sztatikus töltéseket.

Az Epo-trend által kifejlesztett eljárással készített padlók a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek, és ezt a piacon egyedülálló módon laborvizsgálatok is igazolják.

Betonpadlóink más, jelentős előnnyel is rendelkeznek. A csiszolt betonfelület nagy nyomószilárdságú burkolatot képez (100N/m2), továbbá rendkívül tartós is. Mivel nem igényel külön burkolatot, nincs, ami néhány évente tönkremegy és felújításra szorul, mint más típusú padlók esetében.

Amennyiben minket választ, az üzemnek le sem kell állnia, mivel képesek vagyunk szálló pormentes kivitelezésre is.

Az Epo-trend Kft jóvoltából kölcsönözhet csiszoláshoz, burkolat bontáshoz, takarításhoz vagy talajmunkákhoz használatos gépeket. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezen szolgáltatásunkat kizárólag bejegyzett vállalkozások számára tudjuk biztosítani. A kölcsönzés időtartamának alsó határa egy nap. Az eszközök használatáért a bérleti díj mellett letéti díjat (kaució) is kell fizetni. Amikor a gépet a bérbeadással azonos állapotában visszakapjuk, ezt természetesen azonnal visszafizetjük. Honlapunkon webshop is található, ahol egyebek mellett magas minőségű porelszívókat, padlócsiszológépeket és lézeres betonmarógépeket kínálunk.

Szerviz szolgáltatásunk felelős az általunk forgalmazott gépek szereléséért, javításáért, garanciális ügyintézéséért, továbbá bármilyen jellegű hiba elhárításáért. Amennyiben az kivitelezhető, és igény van rá, a helyszíni szerviz is megoldható.
Tudjon meg mindent padlóinkról, töltse ki űrlapunkat, és kérjen árajánlatot még ma!


Hasonló cikk: Időnként a kocsibeállót is érdemes felújítani