Mennyibe kerül a fog implantáció?

Mennyibe kerül a fog implantáció?

Amikor a fogorvosi konzultáció alkalmával világossá válik a páciensek számára, hogy a tökéletes mosolyhoz vezető út a fog implantáción keresztül vezet, akkor duplán is megrémülnek. Egyszer azért, mert félnek, hogy az implantátum behelyezése során nagy fájdalmakat kell eltűrniük, másodszor pedig azért, mert fogalmuk sincs, hogy a fogászati kezelés mennyire terheli meg a pénztárcájukat – és persze rögtön arra gondolnak, hogy horribilis összeget kell kifizetniük.

Implantátum árak a Dentysnél

Ha az implantátum Győr városában, a Dentys fogászaton kerül beépítésre, akkor a beavatkozást minden esetben megelőzi egy alapos állapotfelmérés. A konzultáció alkalmával természetesen arról is szó esik, hogy a kezelés mennyibe fog kerülni. Az implantátum árakról a fogászati szakrendelés honlapján is érdemes tájékozódni, így ugyanis senkit sem ér váratlanul a tájékoztatás pénzügyi része. A Dentysnél egyértelműen a Camlog, Conelog implantátumra kell áldozni a legtöbbet, de mivel a helyi szakemberek által elvégzett fogbeültetések hosszú évtizedeken keresztül hibátlanul funkcionálnak, ezért összességében véve az sem nevezhető drágának.

Mi befolyásolja az árakat?

A weboldalon szereplő árlista természetesen csak tájékoztató jellegű, minden esetben érdemes részt venni a konzultáción, ahol kötelezettségek nélkül lehet érdeklődni a személyre szabott implantáció költségeiről. Az árak nagyon változók lehetnek, hiszen több minden befolyásolja a kezelés hosszát, nehézségét. Először is nem mindegy, hogy a fogpótlás pontosan hány fogat érint, illetve a beavatkozás során szükség van-e hídfelhelyezésre, ínyformázásra, csontpótlásra. Mindezek mellett az implantátum típusa is növelheti a fogászati kezeléssel kapcsolatos kiadásokat, illetve más tényezők is felmerülhetnek, amik szintén befolyásolhatják a felmerülő költségeket.


Kirakott Egyéb-ban