Milyen parkettát vegyél?

parketta

Óriási a kínálat az üzletekben. Több tucat márkák képviselik magukat a boltokban, amiknek egyenként is több 100-as a kollekciója. A döntés egyáltalán nem egyszerű.

Aki parkettát keres magának, gyorsan meg fogja tapasztalni, hogy a döntés mennyire nem egyszerű. Rengeteg az üzlet, bőséges a kínálat,a termékek látszatra semmiben sem különböznek, az árak között mégis néha horribilis különbségek lehetnek.

Az, hogy ki milyen parkettát válasszon otthonra, egyáltalán nem könnyű feladat. A Jepetto Parketta Stúdió ebben az útvesztőben próbál mindenkinek útmutatást adni. Rendszeres publikációk révén mára több mint 100 cikk áll az olvasók rendelkezésére, hogy a parketta kiválasztás során eligazodjanak.

Rendszeresen végeznek teszteket, amiknek az eredményeit teljes egészében nyilvánosságra hozzák. Bár a Jepetto Parketta Stúdió is egy bolt a maga kínálatával, nem titkolja, biztosan vannak olyanok, akik nem náluk fogják megtalálni a számításaikat, de igyekeznek őket sem cserben hagyni.

A piac széles rálátásával bátran, és őszintén ajánlanak más üzletet, ha a szükség úgy hozza. Weboldalukon külön létrahozott varázsló segítségével igyekeznek független tanácsadást nyújtani mindenkinek ebben a cseppet sem egyszerű témában.

Aki nem tudja milyen parkettát vegyen, bártan kérdezzen a Jepetto Parketta Stúdiótól.

 

 

Kirakott Egyéb-ban