Olcsó reptéri parkoló Ferihegy mellett

reptéri parkoló

Számos előnye van annak, ha valaki a saját autójával megy ki a repülőtérre egy utazás előtt.

Nem csak a csomagok könnyebb szállítása miatt, hanem mert nem kell alkalmazkodni még a vonatok vagy buszok menetrendjeihez is.Persze aki próbált már parkolóhelyet találni a reptér közelében, az pontosan tudja, hogy Ferihegy parkolás szempontjából nem számít épp egyszerű helynek. Már az is szerencsésnek számít, ha több száz méterre, vagy akár egy kilométerre találunk helyet az autónknak, azonban a csomagokkal ennyit sétálni, különösen esőben vagy hőségben, nem éppen ideális. Arról nem is beszélve, hogy az ember nem szívesen hagyja autóját magára hosszabb időre.

Azonban ilyen helyzetekre nyújt tökéletes megoldást a Ferihegy Airport Parking (röviden csak F.A.P.).

A parkoló Vecsés területén található, ahogyan részben a ferihegyi repülőtér is. Létesítményünk mind Budapestről, mind vidékről egyszerűen megközelíthető. Az M0-ás felől az M0-M4 reptéri csomópontján keresztül (M0-n 42-es kijáró), míg Budapest felől a Repülőtéri gyorsforgalmi úton és a vecsési 400-as úton. Vecsés belterületén a menetirány szerint F.A.P. táblákat is kihelyeztünk, hogy még inkább megkönnyítsük ügyfeleink dolgát.

A F.A.P. nem csupán egy egyszerű parkoló. Autója nálunk természetesen a legnagyobb biztonságban lesz; erről huszonnégy órás felügyelet és nyolc kamerás éjjellátó kültéri kamera rendszer gondoskodik. Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunk, ingyenes reptéri transzfert is biztosítunk légkondicionált kisbuszaink segítségével. A reptéri behajtás költségeit is mi álljuk, továbbá hazaérkezés után elég minket felhívnia, és mi Önökért is megyünk körülbelül tíz percen belül.

Reptéri parkolónk több, mint háromszáz férőhellyel rendelkezik. A szabadtéri és fedett beállók mellett választhat akár zárt garázst is. Attól sem kell tartania, hogy autója a hosszú állás miatt nem fog beindulni, mivel az ingyenes indítóakkumulátor töltés is szolgáltatásaink részét képezi.

Biztosíthatjuk, hogy nem kell attól tartania, hogy csillagászati árakkal találkozik, hiszen áraink mindig alacsonyak, ráadásul nálunk nem kell rejtett költségekre sem számítania. A honlapunkon feltüntetett árak már tartalmazzák az áfát. Hosszú távú, legalább hat hónapos parkolás esetén van lehetőség egyedi feltételekkel és egyedi árazással bíró szerződés kötésére is. A fizetés távozáskor esedékes, készpénzben. Szolgáltatásaink megrendelhetőek e-mailben, a weboldalunkon található űrlap kitöltésével vagy telefonon; sürgős megrendelés esetén utóbbit ajánljuk.