Professzionális irodaköltöztetés megfizethető áron

irodaköltöztetés

Amennyiben professzionális és megbízható költöztető céget keres, akikre bármilyen költöztetést nyugodt szívvel bízhat, akkor a Visszük.hu személyében megtalálta.

Amikor „bármilyen költöztetést” említünk, nem a levegőbe beszélünk, hiszen lakások mellett évente több tízezer négyzetméternyi irodát is költöztetünk, sőt, akár gyártelepeket és üzemeket is.
Minden fuvarunk során hatékonyságra és a gyorsaságra törekszünk, azonban egy irodaköltöztetés során mindez hatványozottan fontos, hiszen a munka nem állhat le feleslegesen napokra, sőt hetekre a költözés miatt, elvégre egy munkahelyről van szó.

Akadnak olyan költöztetések, például kisebb lakások esetén, amikor a helyszíni felméréstől eltekinthetünk, azonban ha egy irodáról van szó, ez elengedhetetlen a költséghatékony és gyors munkavégzéshez. A felmérés szükséges például ahhoz, hogy meghatározzuk, mekkora brigáddal, illetve melyik járművünkkel érdemes a fuvart elkezdeni.

Cégünk különböző méretű furgonokkal és teherautókkal rendelkezik, hogy mindig a lehető legjobban a körülményekhez tudjunk alkalmazkodni.

Szolgáltatásaink magas minőségűek, azonban árainkról elmondható, hogy korrektek és megfizethetőek.

Ha a költöztetés Budapest területén történik, a költöztetés ára legfőképpen a kiállási díjból és óradíjból tevődik össze, vidéki, illetve nemzetközi fuvarok esetében ehhez hozzáadódik a kilométerdíj is. A költségeket kiegészíthetik az esetleges parkolási vagy behajtási díjak, illetve a súlyos, száz kilogrammnál nehezebb tárgyak (például zongora, pianínó, páncélszekrény vagy valamilyen nehéz gép) szállítása is egyedi díjazás szerint történik.

Mi nem „csupán” elszállítjuk a bútorokat, csomagokat és berendezési tárgyakat a kívánt helyre, hanem amennyiben arra igény van, a csomagolásban is besegítünk, sőt, a minőségi védőfóliákat és dobozokat is beszerezzük. Emellett a bútorok szerelését is elvégezzük, majd természetesen érkezés után össze is rakjuk őket.
Ha költözne, írjon nekünk mielőbb, és kérje ingyenes helyszíni felmérésünket! Garantáljunk, hogy nem bánja meg, ha minket választ, és Ön is egy lesz szántalan elégedett ügyfeleink közül.