Vásároljon kutyájának akciósan az Internetes Vásárlás Napján!

bol-dog

November 6-án újra Internetes Vásárlás Napja! A vásárlók a mozgalom weboldalán egy helyre gyűjtve érhetik el az akciókat, hogy még a karácsonyi vásárlási roham előtt kényelmesen és nyugodtan, az árakat és kínálatot összehasonlítva válogathassanak a különleges ajánlatokból. Számos állatokkal kapcsolatos áruház is kínál kedvezményeket ezen a napon.

Az online kereskedelem folyamatosan erősödik világszerte,  és Magyarországon is . Az internetes vásárlás könnyebbé, egyszerűbbé teheti az életünket. Akár napi bevásárlásról van szó, akár a nagy karácsonyi ajándékvásárlásról. Nem kell sorban állni, cipekedni, a munkahelyünkről is vásárolhatunk, és nem vagyunk nyitvatartási időhöz kötve. Azt is tudjuk, hogy biztonságos az internetes vásárlás. Hiszen például pontosan leellenőrizhető, hogy ki az eladó; vagy ha bármilyen oknál fogva nem tetszik a termék, akkor átvételétől kezdve még 14 napig elállhatunk a vásárlási szándéktól; és bankkártyás fizetés esetén ráadásul bármilyen rendellenesség esetén törölhető a tranzakció, és visszakapjuk a pénzünket. Az internetes vásárlás emellett a környezetet is kíméli, hiszen ilyenkor nem növeljük a közlekedési dugókban a bevásárlóközpont felé araszolgatva az amúgy is jelentős károsanyag-kibocsátást. Lehet kérni, hogy elektronikus számlát kapjunk a papírhulladék csökkentéséért, vagy sokan már gondolnak arra, hogy újrahasznosított papírt vagy csomagolóanyagot használjanak. A környezettudatos emberek számára ez is fontos érv.  Arra is odafigyelnek, hogy minél több településen legyen elérhető a házhoz szállítás, méghozzá magasabb színvonalon, mint az előző években. Az azonnali kiszállítás alapvető igénnyé válik, elvárás lett ugyanis, hogy a nap 24 órájában – akár éjszaka is – hozzájuthasson a vásárló a kívánt termékekhez.

És még mielőtt az egyik leglényegesebb szempontot elfelejtenénk: az internetes vásárlás olcsó, hiszen a webáruházaknak kevesebb a költségük, mint a hagyományos boltoknak, és ezt a termékeik árában is megjelenítik. A szállítás költsége is jellemzően alacsonyabb, mint a személyesen történő vásárlásnál. És persze arra is lehetőségünk van, hogy könnyedén összehasonlítgassuk a különböző boltok árait.

Az internetes vásárlásnak tehát számos pozitív előnye van, az Internetes Vásárlás Napján pedig ezt még tetézni lehet az óriási akciókkal, kedvezményekkel, plusz ajándékokkal.  A kutyásokra is gondolnak ezen a napon, hiszen a feltöltött ajánlatok egyik nagy kategóriája az Állatok/Házi kedvencek. Találhattok itt olyat, hogy egy-egy állateledel webáruház 5-10-15% kedvezménnyel kínálja ilyenkor a termékeit – köztük a kutyaeledeleket, felszereléseket, kutyaruhákat is. Ingyenes szállítást is kínálhatnak, ám ennek néha feltételei vannak, például a vásárlás végösszegét határozzák meg, vagy hogy előre szeretnék kérni az utalást – ám ez normális, hiszen a webáruháznak is védenie kell magát a felelőtlen vásárlóktól, akik később meggondolják magukat és nem veszik át az utánvétes csomagokat.

Még egy jellemző típusa van ilyenkor az állatos ajánlatoknak: az ajándék termék. Ezt mindenki nagyon szeret, hiszen adni nem csak jó, de kapni is 🙂 Kaphatunk bizonyos állateledelek mellé jutalomfalatot, vagy egyéb – akár nem állathoz köthető – ajándékot, vagy mondjuk egyedi kutyás ajándékok (pl. fényképes bögre, feliratos bevásárlószatyor, egyedi autós napellenző vagy akár lábtörlő) vásárlásakor kedvencünket is megajándékozzák: sípolós játékot vagy éppen teniszlabdát kaphatunk megrendelésünk mellé, hogy kutyusunk is velünk örülhessen az Internetes Vásárlás Napjának.

Kirakott Egyéb-ban